El Cinturó Barri: Negre Segregació Falls; S'aixeca de segregació llatins

En: afroamericans | immigrants | Llatins | política | Política pública

20 desembre 2010

Segons la revista Time, les xifres recents del cens mostren una disminució de la segregació-Negre Blanc en més de 100 ciutats metropolitanes. Algunes ciutats del nord-est i mig oest segueixen sent ferotgement segregats per als afroamericans, però altres ciutats, fins i tot Atlanta van tenir una caiguda. Per als llatins, però, els números expliquen una història diferent. Grans fluxos d'immigrants i majors taxes reproductives han creat nous patrons d'agrupament (presumiblement per al suport social) que rivalitzen amb la segregació Drets Època pre-Civil.

Si bé l'augment de la segregació Llatí podria traduir-se en nous districtes legislatius, de majoria llatina, que podria semblar un bon resultat a curt termini (tot i la bondat no està garantida considerant els traïdors llatins com Aaron Pena -abans conegut com Peña-que hem estat aconseguint últimament); hauríem d'estar preocupats per l'augment de la segregació. Segregació mai s'ha traduït en beneficis a llarg termini per a qualsevol comunitat si el color. De fet la majoria dels estudis han mostrat una correlació negativa entre la segregació i l'assoliment .

Mentre que els aspirants a legisladors llatins són sens dubte salivant davant la perspectiva de nous barris llatins, no cal oblidar a combatre la segregació que manté als nostres fills vegin i que funciona en el món fora del barri. No estic dient que hàgim d'abandonar la Faixa del Barri emergents (Déu sap que no necessitem més la fugida de cervells a la campana), només estic dient que hem d'assegurar que els nostres fills tinguin els recursos que el seu major poder adquisitiu, generalment homòlegs blancs tenen. I si això no és suficient, o no arriba prou ràpid, llavors hem de assegurar-nos que la gent té una varietat de llocs per viure o escoles per assistir-hi. Si això soscava alguns dels districtes de tots els llatins, llavors que així sigui!

Digg Facebook StumbleUpon Technorati Deli.cio.us Refilo

1 Resposta a Les Barri de la corretja: Negre Segregació Falls; S'aixeca de segregació llatins

Avatar

HispanicPundit

21 desembre 2010 a 00:16

Jo estic fent la meva part. Els meus fills estan creixent en un veïnat principalment blanc / asiàtic. De fet, jo sóc l'únic arreu hispana prop del meu pad (encara Wiki diu que hi ha un 7,8% de nosaltres: http://en.wikipedia.org/wiki/Scripps_Ranch, _San_Diego, _California ).

El meu fill fins i tot va a un preescolar Montessori, on tots els seus companys tendeixen a ser blancs, asiàtics i indis (de l'Índia, no els nadius americans).

Tinc la intenció de fer encara més: tan aviat com la meva dona acabi l'escola (Actualment sóc l'únic suport de la meva família), anem a tractar de pujar encara més, possiblement, cada vegada més a prop de la platja.

Considero que és el meu deure patriòtic. :-)

Formulari de comentaris

TRADUIR
English flagChinese (Simplified) flagGerman flagFrench flagSpanish flagPolish flagCatalan flagHebrew flag                                  

Sobre aquest bloc

Mentre que algunes persones veuen com plagues paneroles repugnants, nosaltres els considerem com a organismes resistents que són anteriors als humans i és probable que sobrevisquin a nosaltres també. La gent de color, els pobres, els oprimits i els oprimits, igual que les paneroles, sovint menyspreat, temut i en alguns casos han estat objecte d'extermini.

Comencem aquest blog com un intent d'entendre el complicat món en què vivim les coses han canviat des dels vells temps de la conquesta, la colonització i l'esclavitud. Living Anonymous, el consumisme i els mitjans de comunicació han fet que sigui difícil identificar les forces que fan possible l'opressió moderna. Per tant, els missatges aquí tendeixen a centrar-se en la corrupció, els mitjans de comunicació, la burocràcia, l'ètica, l'economia, el dret, els drets humans, etc .. en fi, tractem de portar una investigació de segon ordre en els supòsits i sistemes que alguns de nosaltres donem per fet . També prenem temps per qüestionar els estereotips que funcionen per col · locar-se en una caixa. De tant en tant, ens acaba de despotricar.

Agraeixi la seva per llegir! Segueix-me a

twitter: @ reylc